O le a le mea e sili ona manaia e uiga i le faʻatumu otometi ma le faʻamaufaʻailoga?

a

E tele mafuaʻaga e taʻutaʻua ai masini faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga i tagata gaosi oloa ma tagata faʻatau:
H1 Masini Fa'atumu Fa'amau Fa'amau Fa'ateleina Fa'asiliga lelei fa'atusatusa i le tagata faigaluega
Otometi faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga masini ua mamanuina e faʻafaigofie ai le gaosiga o gaosiga, faʻaitiitia le taimi ma galuega e manaʻomia e faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga oloa. O lona uiga e mafai e le au gaosi oloa ona gaosia le tele o oloa i se taimi itiiti, lea e mafai ona oʻo atu ai i le faʻateleina o tupe mama.
Faʻatasi: O nei masini ua mamanuina foi e faʻamautinoa ai le tumau i le faʻatumuina o oloa ma faʻamaufaʻailoga, lea e mafai ona oʻo atu ai i oloa sili atu ona lelei ma faʻateleina le faamalieina o tagata faatau.
Tumama: O masini faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga e masani lava ona mamanuina ma le tumama i le mafaufau, e faʻaoga lelei ai mo le faʻaaogaina i fale gaosimea o loʻo faʻamuamua ai le tumama, e pei o meaʻai ma meainu.
H2 Otometi Faatumu Faamauga Masini Fetuutuunai
O le tele o masini faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga e sili ona fetuutuunai, mafai ona faʻatautaia le tele o oloa ma ituaiga afifi. O le mea lea e avea ai i latou ma filifiliga sili mo tagata gaosi oloa e manaʻomia le gaosia o oloa eseese vave ma lelei.
Faʻaitiitia otaota: E ala i le faʻaogaina o le faʻatumu ma le faʻamaufaʻailoga, o nei masini e mafai ona fesoasoani e faʻaitiitia otaota ma faʻaitiitia le lamatiaga o le masaa poʻo isi faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai ona tupu i le taimi o le faʻatumuina ma le faʻamaufaʻailogaina o tusi.
I le aotelega, o le taʻutaʻua o masini faʻatumu otometi ma faʻamaufaʻailoga e mafai ona faʻatatau i lo latou gafatia e faʻateleina le lelei, faʻaleleia le lelei o oloa, ma faʻaitiitia otaota, ma avea ai ma filifiliga lelei mo tagata gaosi oloa i le tele o alamanuia.

Smart zhitong ose masini faʻapipiʻi ma masini faʻapipiʻi ma masini faʻapipiʻi ma masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi mamanu, gaosiga, faʻatau, faʻapipiʻi ma auaunaga. O loʻo tuuto atu i le tuʻuina atu ia te oe o le faʻamaoni ma le atoatoa aʻo leʻi faʻatau atu ma le maeʻa ona faʻatau atu auaunaga, faʻamanuiaina le fanua o masini vailaʻau.
@carlos
WhatsApp +86 158 00 211 936
Upega tafaʻilagi:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Taimi meli: Iuni-11-2024