Fa'atumuina Fa'amau ma Masini Fa'amaufa'ailoga masani fa'afitauli

n2

Fa'aletonu masanimoMasini Fa'atumu Fa'aumu vaivai
Muamua lava, aʻo leʻi suʻesuʻeina faʻafitauli faʻapitoa e tulaʻi mai, e tatau ona faʻataʻitaʻiina le masini faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga e pei ona taua i lalo:
● Siaki pe tutusa le saoasaoa o le tamoʻe o meafaigaluega ma le saoasaoa muamua debugging o le faʻamatalaga;
●Su'esu'e pe o lo'o avanoa le fa'avevela LEISTER;
● Suʻesuʻe pe o le faʻapipiʻiina o le ea faʻapipiʻiina o masini e fetaui ma manaʻoga o le mamafa pe a galue le meafaigaluega;
●Siaki pe sologa lelei le vai malulu, ma pe o le vevela o le vai malulu o loʻo i totonu o le laina e manaʻomia e meafaigaluega;
●Siaki pe o loʻo i ai le suauu faʻafefe i totonu o le faʻatumuina o meafaigaluega, aemaise lava ia mautinoa e le pipii le suauu i le pito i luga o puipui i totonu ma fafo o le paipa;
●Aua le faʻafesoʻotaʻi le pito i totonu o le faʻauʻu ma soʻo se mea e aloese ai mai le faʻaleagaina o puipui i totonu ma fafo o le faga;
●Su'esu'e pe masani le fa'aogaina ole ea ole fa'avevela LEISTER
● Siaki pe sa'o le tulaga e iloa ai le vevela i totonu o le fa'avevela
●Siaki pe o loʻo galue masani le masini faʻavevela ulu

A mae'a le su'esu'ega muamua, se'i o tatou au'ili'ili nisi o fa'afitauli fa'apitoa masani moFa'atumu Fa'asu'u vaivai & Masini Fa'amau
Fa'ailoga 1: A aliali mai le fa'alavelave i le agavale, e masani lava ona mafua mai i le vevela tele.
I le taimi nei, e tatau ona siaki pe o le vevela moni o le vevela e manaʻomia mo le faʻaogaina masani o le faʻauʻu o lenei faʻamatalaga.
O le vevela moni i luga o le faʻaaliga vevela e tatau ona mautu ma le vevela seti (o le vaʻaiga masani o le va o le 1 ° C ma le 3 ° C).
Muamua siaki pe sa'o le tu'u o le ulu fa'avevela i totonu o le faamoega ulu fa'avevela; ona siaki lea o le sa'o o le ulu fa'avevela ma le fa'agaau i lalo.
O le isi mafuaʻaga e ono tupu ai le faʻalavelave o taliga i le tasi itu o le faʻaogaina o le tutusa o le siʻusiʻu e lua.
O le eseesega o le tutusa o le siʻusiʻu pipiʻi e mafai ona iloa e se spacer i le va o le 0.2 ma le 0.3 mm (o le auala e iloa ai o loʻo faʻaalia i le ata i le agavale)
Fa'ailoga 3: O le fa'amaufa'ailoga pito e vaelua mai le ogatotonu o le fa'agaau
Afai e tupu lenei faʻalavelave, e le lava le tele o le ulu faʻamafanafana, faʻamolemole sui i se ulu faʻavevela tele. O le faʻataʻitaʻiga mo le faʻamasinoina o le tele o le ulu faʻavevela o le faʻaofiina lea o le ulu faʻavevela i totonu o le faagaau, ona toso ese lea i fafo, ma lagona se faʻafefe laʻititi pe a toso i fafo.

Fa'ailoga 4: "ato mata" e aliali mai i lalo ole laina fa'amaufa'ailoga pa:
O foliga vaaia o lenei tulaga o le maualuga o le ea o le ulu faʻavevela e sese, lea e mafai ona fetuunai i le auala lea.
Fa'ailoga 5: O le ogatotonu o le si'usi'u pito o le fa'agaau ua goto:
O lenei fa'afitauli e masani lava ona mafua ona o le ipu e sese le lapo'a ma le fa'agaau e fufusi tele i totonu o le ipu.
Tulaga mo le faʻamasinoina o le tele o le ipu paipa: e tatau ona faʻapipiʻi atoa le faagaau i totonu o le ipu paipa, ae a faʻapipiʻi le siʻusiʻu, e le tatau ona aʻafia le ipu faʻapipiʻi le suiga masani o foliga o le paipa.
O le lisi o loʻo i luga e naʻo ni nai faʻafitauli masani faʻamaufaʻailoga, ma e tatau i le tagata faʻaogaina le masini faʻamaufaʻailoga faʻamau e suʻesuʻe ma foia faʻafitauli faʻapitoa e tusa ai ma le tulaga patino.
O Smart Zhitong e tele tausaga o le poto masani i le atinaʻeina, mamanu Faʻatumu Tube Faʻamau ma Faamauga Masini maMasini Fa'atumu Fa'amau ma Faamaufa'ailoga   
Afai ei ai ni ou popolega fa'amolemole fa'afeso'ota'i
@carlos

Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

 

Mo nisi ituaiga masini faatumu paipa. fa'amolemole asiasi ile upegatafa'ilagihttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/

 


Taimi meli: Nov-25-2022