fa'afefea le fa'aogaina o le fa'atumuina o le masini fa'aigoa ma le fa'amaufa'ailoga

Fa'atumu Fa'aumu Paila

faʻatumu paipa palasitika ma masini faʻamaufaʻailoga

Iloilo nisi o faʻafitauli masani (e le aofia ai na mafua mai i le maualalo o le lelei o le faʻatumu ma le faʻamaufaʻailoga masini lava ia). Muamua, aʻo leʻi suʻesuʻeina faʻafitauli faʻapitoa e tupu, e tatau ona faʻataʻitaʻiina meafaigaluega e pei ona taua i lalo:

Siaki peFa'amau fa'atumu kulimi teuteuo le saosaoa moni o le faʻatumuina ma le faʻamaufaʻailoga masini e tutusa ma le saoasaoa muamua o le faʻatulagaina o lenei faʻamatalaga: Siaki pe o le LEISTER faʻavevela o loʻo i le tulaga ON:

Fa'ata'ita'i pe fetaui le mamafa o le ea fa'apipi'i o meafaigaluega ma mana'oga mo le fa'agaioiga masani o meafaigaluega:

Siaki pe sologa lelei le vai malulu ma pe o le vevela o le vai malulu o loʻo i totonu o le laina e manaʻomia e meafaigaluega;

Siaki pe o iai se tafega o le paʻu i le taimi o le faʻatumuina o le masini faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga, aemaise lava ia mautinoa e le pipii le paʻu i le pito i luga o le puipui pito i totonu o le paipa:

O le pito i totonu o le fa'agaau e le tatau ona fa'afeso'ota'i ma so'o se mea e aloese ai mai le afaina o le puipui pito i totonu o le fa'agaau:. Siaki pe masani le ea o le LEISTER fa'avevela

Siaki pe sa'o le tulaga e iloa ai le vevela i totonu o le fa'avevela. Siaki pe galue masani le masini fa'avevela ulu

A maeʻa le suʻega muamua o loʻo i luga, seʻi o tatou iloiloina nisi o faʻafitauli faʻapitoa masani ifaʻatumu ma faʻamaufaʻailoga masini:

Fa'ailoga 1: Fa'ailoga 1 i le agavale e masani ona mafua mai i le vevela tele. I le taimi nei, e tatau ona siaki pe o le vevela moni o le vevela e manaʻomia mo le faʻaogaina masani o le faʻauʻu o lenei faʻamatalaga. O le vevela moni i luga o le faʻaaliga vevela e tatau ona mautu i le vevela seti (o le vaʻaiga masani o le va o le 1 ℃ ma le 3 ℃).

Fa'ailoga 2: O lo'o i ai se taliga i le tasi itu e pei ona fa'aalia i le ata o lo'o i lalo: Muamua, siaki pe sa'o le tu'u o le ulu fa'avevela.

Tuu i totonu o se faamoega ulu vevela; Ona, siaki le perpendicularity o le ulu faamafanafana ma le faagaau pito i lalo. O le tulaga o le i ai o taliga i le tasi itu

O le isi mafua'aga e ono tula'i mai, o le fa'afeagai o le fa'atutusa o si'usi'u e lua. O le vavaeeseina o le tutusa o le siʻusiʻu clamping ipu e mafai ona

O le su'esu'ega e fa'atinoina i le va o le 0.2 ma le 0.3 mm

Fa'ailoga 3: O le si'usi'u fa'amaufa'ailoga e amata ona ta'e mai le ogatotonu o le fa'agaau, lea e mafua mai i le le lava o le ulu fa'avevela. Fa'amolemole sui i se ulu fa'avevela lapoa. O le faʻataʻitaʻiga mo le fuafuaina o le tele o le ulu faʻavevela o le faʻaofiina lea o le ulu faʻavevela i totonu o le faʻauʻu ona toso ese lea i fafo. Pe a toso i fafo, o loʻo i ai sina lagona faʻafefe.

Fa'ailoga 4: "O taga mata" o lo'o aliali mai i lalo o le laina fa'amaufa'ailoga o le si'usi'u fa'amaufa'ailoga: O lenei tulaga e tupu ona o le le sa'o o le maualuga o le ea o le ulu fa'avevela, lea e mafai ona fetu'una'i i le faiga lea.

Fa'ailoga 5: O le omo i le ogatotonu o le si'usi'u tipi o le fa'agaau: E masani ona tupu lenei fa'afitauli ona e le sa'o le lapo'a o le ipu paipa, ma o lo'o pipii mau le fa'agaau ile ipu paipa. Tulaga mo le fuafuaina o le tele o le ipu faagaau: E tatau ona pipii atoatoa le faagaau i totonu o le ipu faagaau, ae a pine le siʻusiʻu, e le tatau i le ipu paipa ona aʻafia suiga masani i foliga o le faagaau.

O le lisi o loʻo i luga e naʻo ni nai faʻafitauli masani faʻamaufaʻailoga siʻusiʻu, ma e tatau i tagata faʻapipiʻi faʻatumu ma faʻamaufaʻailoga masini ona suʻeina ma foia faʻafitauli faʻapitoa e faʻatatau i tulaga faʻapitoa.

Smart Zhitong o se faʻapitoa ma eseesemasini faatumu paipama meafaigaluega atina'e fa'apipi'i mamanu, gaosiga, fa'atau, fa'apipi'i, ma le tautua. O loʻo tuuto atu i le tuʻuina atu ia te oe o le faʻamaoni ma le atoatoa aʻo leʻi faʻatau atu ma le maeʻa ona faʻatau atu auaunaga, faʻamanuiaina le fanua o masini kemisi.

Upega tafaʻilagi:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Taimi meli: Mati-21-2023