Manaoga masini cartoning otometi mo tagata e faagaoioia

Manaoga masini cartoning otometi mo tagata e faagaoioia


I le faagasologa o le gaosiga o le masini cartoning otometi, afai e tupu se toilalo ma e le mafai ona taulimaina i le taimi, o le a matua aafia ai le gaosiga lelei. I le taimi nei, e taua tele se tagata faʻatautaia masini faʻapipiʻi otometi. Mo le aufaigaluega o loʻo tomai i le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi otometi, pe a taofi le masini ona o se faʻailo, latou te le manaʻomia le vaʻavaʻai i faʻamatalaga faʻailo i luga o le mata o le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻi otometi, ae tu i luma o le faʻailoga otometi. masini. Fuafua vave po o fea le tulaga o le fa'ailo fa'aletonu.
Mo se faʻataʻitaʻiga: afai e leai se leo pe a tu faʻafuaseʻi le taʻavale, atonu o se faʻailo o le "leai se vaeluaga i le tulaga e iloa ai". Na'o le tu'u ma le lima o se vaeluaga ma toe setiina le ta'avale e ave ai; E mafai ona faʻamasinoina o le "faʻailoga faʻaletonu tusi lesona" e mafua mai i le ipu suction e le o uuina le tusi lesona, o le fua o togafitiga o le tuʻu lea o le tusi lesona latalata i le ipu suction; afai o le paka e mafua mai i le "ave'esea fa'alilolilo sese", ave i fafo oloa teena i le pusa oloa ma faitau i latou Aofaiga, toe setiina ma ave taavale.
E ala i mea o loʻo i luga, matou te iloa foi i galuega i aso taitasi, e taua tele mo se tagata faʻatautaia se masini faʻapipiʻi otometi ina ia lelei i le aotelega ma faʻaputuina pea le poto masani. O se lelei otometi masini cartoning e mafai ona faavae ia lava i luga o le pou, Ina ia avea ma se taitai, malamalama atoatoa i le mataupu faavae faagaoioia o le masini cartoning otometi, ma pulea le tulaga faagaoioia o le masini cartoning otometi, e mafai ona faia se faamasinoga tonu.
Smart Zhitong e tele tausaga o le poto masani i le atinaʻeina, mamanu ma le gaosiga
Automatic Cartoning Machine Afai e iai ni ou popolega fa'amolemole fa'afeso'ota'i
@carlos
WeChat WhatsApp +86 158 00 211 936


Taimi meli: Tes-29-2022