Návod na plniaci a tesniaci stroj

Tu je mnoho typov tesniaceho stroja na plnenie rúrok, ako napríkladAutomatický tesniaci stroj na plnenie rúrokpoloautomatický tesniaci stroj na plnenie rúr Ultrazvukový tesniaci stroj na plnenie rúr a tak ďalej, ale ako ho správne spustiť. možno veľa používateľov nevie, ako na to, tu je nejaký materiál, ako to spustiť pre plniaci a uzatvárací stroj

Plniaci a tesniaci stroj sa široko používa v procese plnenia a utesňovania potravinárskych kozmetických rúr, inteligentný zhitong vyrába viac ako 15 rokov

1. Umiestnite skúmavky do valca plniaceho a uzatváracieho stroja; či už ide o kŕmenie zdvíhadlom alebo ručné kŕmenie, je potrebné zabrániť znečisteniu materiálu.

2. umiestnite hadicu do horného zásobníka na hadičky automatického tesniaceho stroja na plnenie hadičiek v správnom smere; upravte polohu kartónovej dosky.

3. Po dokončení procesu uzatvárania krabicu zabaľte.

4. Pri zmene špecifikácie balenia je potrebné vymeniť formu plniaceho a tesniaceho stroja, upraviť polohu plniacej dýzy, otestovať plniaci účinok a potom pokračovať vo výrobe.

Poznámky k údržbeplniaci a uzatvárací stroj:

1. Všetky mazacie diely by mali byť naplnené dostatočným množstvom maziva, aby sa zabránilo opotrebovaniu dielov.

2. Pred každým spustením výroby musí byť maznica naplnená olejom.

3. Každý deň pred spustením stroja upravte hodnotu horúceho kódu

4. Po každom odstavení výroby vypustite vodu v redukčnom ventile

5. pri každej výrobe vyčistite stroj, sud, dopravné potrubie a plniacu hlavu a vypnite hlavný vypínač alebo vytiahnite zástrčku zo zásuvky.

Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

Pre viac typov stroja na plnenie rúrok. navštívte webovú stránkuhttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Čas odoslania: 24. októbra 2022