Opplæring i fylle- og forseglingsmaskin

Her er mange typer rørfyllingsmaskin som f.eksAutomatisk tetningsmaskin for rørfyllingsemi-automatisk rørfyllingsforseglingsmaskin Ultrasonisk rørfyllingsforseglingsmaskin og så videre, men hvordan kjører du den riktig. kanskje mange brukere ikke hvordan det, her er noe materiale hvordan du kjører det for fylle- og forseglingsmaskin

Fylle- og forseglingsmaskin mye brukt i fylling og forseglingsprosess for mat kosmetiske rørmaterialer, smart zhitong produseres i over 15 år

1. Plasser rørene i tønnen til fylle- og forseglingsmaskinen; enten det er heisfôring eller manuell fôring, er det nødvendig å unngå materialforurensning.

2. Plasser slangen i den øvre rørbeholderen til den automatiske rørfyllingsmaskinen i riktig retning; juster posisjonen til kortet.

3. Pakk esken etter at endeforseglingsprosessen er fullført.

4. Når du endrer emballasjespesifikasjonen, er det nødvendig å bytte ut formen til påfyllings- og forseglingsmaskinen justere posisjonen til påfyllingsdysen, teste påfyllingseffekten og deretter fortsette til produksjonen.

Merknader om vedlikehold avfylle- og forseglingsmaskin:

1. Alle smøredeler skal fylles med nok smøremiddel for å forhindre slitasje på delene.

2. Smøreapparatet må fylles med olje før produksjonsstart hver gang.

3. Juster varmekodeverdien før du starter maskinen hver dag

4. Etter hver produksjonsstans slipper du ut vannet i trykkreduksjonsventilen

5. hver produksjon, rengjør maskinen, fatet, transportrøret og påfyllingshodet og slå av hovedstrømbryteren eller trekk ut støpselet.

Wechat WhatsApp +86 158 00 211 936

For mer rørfyllingsmaskintype. vennligst besøk nettstedethttps://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Innleggstid: 24. oktober 2022