fylle- og forseglingsmaskin for aluminiumsrør. Vedlikeholds- og vedlikeholdsprosedyrer for aluminiumsrørfyller

 

Fylle- og forseglingsmaskinen bruker lukket og halvlukket fyllepasta og væske. Det er ingen lekkasje i tetningen. Fyllingsvekten og kapasiteten er konsekvente. Fylling, forsegling og utskrift fullføres på en gang. Produktemballasje innen kjemiske og andre felt. Slik som: fylling og forsegling av piyanping, salve, hårfarge, tannkrem, skokrem, lim, AB-lim, epoksylim, neopren og andre materialer.

Det er et ideelt, effektivt og økonomisk påfyllingsutstyr for farmasøytisk, daglig kjemisk, finkjemisk og annen industri. Når det er i bruk, er det nødvendig å sikre integriteten og utmerket arbeid til utstyret, og regelmessig vedlikehold og vedlikehold av fylle- og forseglingsmaskinen er nødvendig.
1. Alle smøredeler skal fylles med nok smøremiddel for å forhindre mekanisk slitasje.

2. Under arbeidsprosessen skal operatøren operere på en standard måte, og det er ikke tillatt å berøre de ulike delene av verktøymaskinen når den arbeider, for å forhindre personskadeulykker. Hvis det oppdages en unormal bevegelse, bør den stoppes i tide for å kontrollere til årsaken er funnet, og maskinen kan startes på nytt for å fungere etter at feilen er eliminert.

3. Det er nødvendig å tilsette olje til smøreren (inkludert fôringsenheten) før hver oppstart og produksjon

4. Slipp opp det akkumulerte vannet i trykkreduksjonsventilen (inkludert mateenheten) etter avstengning etter hver produksjon

5. Rengjør innsiden og utsiden av fyllemaskinen. Det er strengt forbudt å vaske med varmt vann høyere enn 45°C for å unngå skade på tetningsringen.

6. Etter hver produksjon, rengjør maskinen og slå av hovedstrømbryteren eller trekk ut støpselet.

7. Kontroller sensorens følsomhet regelmessig

8. Fest koblingsdelene.

9. Kontroller forbindelsen mellom den elektriske styrekretsen og sensorene og stram dem.

10. Sjekk og test om motor, varmesystem, PLS og frekvensomformer er normale, og utfør en rensetest for å se om hver koeffisientparameter er normal.

11. Sjekk om pneumatisk og transmisjonsmekanisme er bra, og gjør justeringer og fyll på smøreolje.

12. Utstyrsvedlikeholdsartikler håndteres av operatøren og vedlikeholdsprotokoller blir laget
ZT har mange års erfaring innen utvikling, designAutomatisk fylle- og forseglingsmaskin for aluminiumsrør Aluminiumsrørfyller
Ta kontakt hvis du har bekymringer

ZT har mange års erfaring i utvikling, design av automatisk fylle- og tetningsmaskin og automatisk rørfyller og tetningsmaskin. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt

@carlos
WhatsApp +86 158 00 211 936
Nettsted:https://www.cosmeticagitator.com/tubes-filling-machine/


Innleggstid: 09-02-2023